Mă întorc iar și iar | Schimbări

Hello there 😉.

Am luat o destul de lungă pauză de la scrisul pe acest blog. Motive pot găsi foarte multe: că am vrut să-mi structurez altfel postările, că nu am mai avut inspirație, că nu am mai avut timp, că am vrut să fac altfel pozele etc etc etc. Da, într-adevăr, am vrut să fac anumite schimbări spre bine și n-am avut răbdare. Am vrut să fie perfect doar din două mișcări, dar nu s-a întâmplat. Așa că am renunțat.

Gândul de a întoarce fix în momentul de față vine după ce am fost aleasă să particip la campania #likeyourself by Nivea (o să vă arăt și cutia într-o postare ulterioară, dar mai repede o să apară pe Facebook și Instagram, așa că nu uitați să mă urmăriți acolo). Mesajul acesteia m-a făcut să îmi amintesc de lucrurile care mă fac fericită și împlinită. Blogul face parte din aceste lucruri, așa că dacă așteptam un semn să mă întorc aici, ăsta a fost. Am în minte un anume plan pentru blogul meu și sper să mă țină.

1532193532468

În primul rând, am mutat partea de cărți mai mult pe Instagram, unde postez pozele cărților și scurte păreri despre ele (de obicei la cald). De asemenea, am început un canal de youtube dedicat exclusiv cărților, pe care îl găsiți aici. Nu am un program clar de postat, încă încerc să-mi găsesc un stil de editare și să mă obișnuiesc cu toată chestia asta, care ia destul de mult timp spre surprinderea mea, dar îmi place foarte mult. Vor mai fi postări despre cărți aici pe blog, dar cea mai mare parte a conținutului va fi găsit pe celelalte platforme menționate mai sus. 😊

În al doilea rând, voi ÎNCERCA să postez 2 articole pe săptămână. N-am ales zilele pentru că vreau să-mi intru puțin în mână, dar dacă mă urmăriți aici, pe Facebook și Instagram veți afla primii când vor apărea. Știu sigur că următorul articol va fi despre cutia primită de la Nivea, iar restul vedem pe parcurs.

153220333542

Cam atât am avut să vă spun eu astăzi. Mă bucur foarte mult să revin aici. Mi-a fost dor de voi! 😊 Sper că vă bucurați și voi că ne citim iarăși!

*Toate imaginile din această postare îmi aparțin.


Voi ce mai faceți? Cum vă petreceți această zi de duminică?

Aștept impresiile voastre mai jos în comentarii. Nu uitați să mă susțineți cu un like, o abonare și un share!  Mă găsiți pe FacebookInstagram și YouTube, așa că haideți să vorbim și acolo. Mulțumesc pentru vizită!  

NICO 👻.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: