Retrospectiva Spring SuperBlog 2022

După 2 săptămâni de pauză, am reușit să-mi adun gândurile pentru a reflecta asupra competiției Spring SuperBlog 2022, la care am participat din luna martie până la mijlocul lui aprilie. A fost o perioadă intensă, cu multe momente în care așteptam să îmi cadă ideile din cer, iar degetele mele să-ți găsească singure drumul pe tastatura laptopului. Nu de fiecare dată a fost așa. De multe ori am ajuns să public la limită articolele, chiar înainte de deadline.

Ceea ce mi-am propus în articolul de înscriere am reușit. Mi-am restartat atât creativitatea cât și blogul. Mi-am adus aminte cât de mult iubesc să scriu aici și cât de mult mi-a lipsit această pasiune. Și cum mereu există un motiv care ne împiedică să ne apucăm de un lucru, tot nu a venit momentul potrivit pentru a mă întoarce. Asta, până la postarea de pe facebook din grupul SuperBlog. Acela a fost semnul pentru mine.

Și, adunând roadele muncii depuse timp de o lună și puțin, vreau să trec în revistă realizările din urma competiției. Faptul că sunt conștiincioasă, m-a plasat în rândul finaliștilor. Așa cum m-am așteptat să fiu, toate articolele scrise au fost publicate și încărcate la timp, fără a depăși cu niciun minut termenul limită. Clasamentul final mă găsește pe locul 20 din 60 de participanți. Sunt din nou în prima jumătate, ceea ce mă face mândră. Mi-am îndeplinit și dorința de a avea un articol evaluat cu peste 95 de puncte, și, față de ediția trecută, n-am avut niciun articol sub 80 de puncte.

În cifre, pentru mine, ediția Spring SuperBlog 2022 a arătat așa:

  • 15 articole publicate
  • 1321 de puncte în total
  • 11759 de cuvinte scrise
  • 8 articole cu un punctaj peste 80
  • 7 articole cu un punctaj peste 90

Sunt foarte fericită că am ales să particip și am avut reușite. Toate articolele publicate în cadrul competiției Spring SuperBlog 2022 le puteți vedea aici.

Revin la postările clasice pe acest blog. Nu îmi propun să am un program fix de postat, ci vreau să public lucruri care au însemnătate pentru mine. Încet-încet, îmi redescopăr pasiunea. Sper să ne citim cât mai des și să discutăm în comentarii!

Vă doresc sărbători liniștite, pline de lumină și momente prețioase alături de cei dragi! Paște fericit! 😌🕯⛪

NICO 👻.

Publicitate

Un răspuns la „Retrospectiva Spring SuperBlog 2022”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: