Un ten hidratat cu gama Vichy Mineral89 | Unboxing BUZZStore

Hello there 😉.

Mă aflu într-o perioadă în care încerc să îmi fac ordine în viață, să mă pregătesc cât mai bine pentru ceea ce urmează în următoarea lună. Probabil, de aici, și lipsa aceasta de articole, dar mă străduiesc. Trebuie să învăț în fiecare zi să am răbdare cu mine.

Așa, în momentele mai solicitante, pielea mea resimte o ușoară neglijență din partea mea. Încerc să am o rutină minimă de îngrijire pentru ca tenul să nu o ia razna și să arate mult mai rău decât mă simt, dar, chiar și așa, e nevoie de un ajutor în plus. Atunci când îmi simt tenul tern, lipsit de strălucire, apelez la măști și seruri. Cum afară sunt peste 30°C, senzația de a avea prea multe produse pe față îmi displace complet. Astfel, am ajuns să îmi simplific rutina, dar să o mențin cât mai eficientă și să îmi satisfacă nevoile pielii.

În ultima perioadă, am simțit o nevoie mare de hidratare. Așa că am ales să introduc în rutina de îngrijire a tenului un ser. După câteva review-uri găsite online, am descoperit și campania de testare a celor de la BUZZStore cu două produse noi de la Vichy. Cele mai noi apariții sunt două produse booster, care să ajute pielea să fie mai luminoasă și cu un aspect mai sănătos.

Sursă imagine: Galeria personală

Coletul cu bunătăți a ajuns la mine deja de 2 săptămâni. Imediat, am integrat produsele în rutina de dimineață (recunosc că seara nu-mi vine să aplic nimic pe ten și tot ceea ce vreau este să dorm cât mai repede). Produsele au fost frumos ambalate într-o cutie albă, elegantă și simplă. Mi-a părut rău pentru fundă, dar am fost foarte curioasă să văd produsele. Ambalajele au o paletă de culoare care mie îmi place foarte mult. Cele două produse din pachet sunt Vichy Mineral 89 Booster și Vichy Mineral 89 Eyes. În plus, am mai găsit câte două mostre din fiecare produs, care mi-au fost de foarte mare ajutor atunci când am plecat de acasă.

Sursă imagine: Galeria personală

Gama Vichy Mineral 89 are două ingrediente active importante:

🔬 Apa vulcanică Vichy, ce conține 15 minerale cu proprietăți fortifiante pentru piele

🔬 Acidul hialuronic, ce ajută tenul să aibă un aspect sănătos și hidratat

În plus, Vichy Mineral 89 Eyes conține cafeină, un element care contribuie la reducerea cearcănelor și la aspectul obosit al ochilor. Ambele produse Vichy Mineral 89 sunt testate dermatologic, fără alcool și parfum, fiind potrivite chiar și pentru pielea sensibilă.

Sursă imagine: Galeria personală

După prima utilizare, am simțit cum pielea se umple de particule fine de apă. Textura produselor este una fluidă, de gel, iar în contact cu pielea, se absoarbe foarte repede. Hidratarea se simte instant, iar aplicarea cremei de zi este foarte ușoară. În zilele caniculare, aplicarea produselor mi-a oferit un moment de răcorire, fără să îmi simt tenul prea încărcat de produse. Senzația de ten neted și revigorat se menține pe întreaga zi, iar machiajul se aplică frumos. În ceea ce privește zona ochilor, mereu am avut probleme cu cearcănele. Am aplicat produsul Vichy Mineral 89 Eyes în speranța că ochii vor avea un aspect mai luminos și eu să par mai odihnită. După o săptămână, zona ochilor este netedă, hidratată, dar pentru estomparea vizibilă a cearcănelor e necesară o perioadă mai mare de utilizare a produsului. Oricum, sunt mulțumită de faptul că zona ochilor, sensibilă și delicată, primește hidratarea de care are nevoie zilnic.

Sursă imagine: Galeria personală

Sunt foarte fericită că am avut ocazia de a încerca produsele Vichy Mineral 89. Ele aduc un plus de revigorare tenului și îl ajută să își mențină aspectul sănătos pentru mai mult timp.

Ați încercat produsele Vichy? Care este produsul absolut necesar de aplicat din rutina voastră de îngrijire a tenului?


#BUZZMineral89 #VichyRomania

Aștept impresiile voastre mai jos în comentarii. Nu uitați să mă susțineți cu un like, o abonare și un share! 😊 Mă găsiți pe FacebookInstagram și TikTok, așa că haideți să vorbim și acolo. Mulțumesc pentru vizită!  

NICO 👻.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: