Misiunea 12: Crearea unei oaze de relaxare în curte

Odată cu încălzirea vremii deja visăm la prima ieșire în natură pentru a ne reîncărca bateriile și a ne reporni rezervele de energie. Pentru fiecare acest proces este diferit: unii preferă plimbările prin parc, alții urmăresc ce vârf să mai cucerească, dar, sunt și acei oameni care visează la mare, la o baie într-un loc însorit.

Personal, sunt genul de persoană ce iubește să fie pe malul apei, să admire valurile și să se bucure de briză. Nu am fost nerăbdătoare să mă arunc în apă sau să înot cu peștișorii. Mereu am preferat să plutesc pe valuri și să mă bucur mai mult de razele calde ale soarelui combinată cu senzația ușor rece a apei. Probabil și zodia mea este de vină, sunt mult mai fascinată de înălțimi și activitățile din aer. Însă, soțul meu se simte cel mai bine în apă. Nu contează cum și unde, dacă e marea noastră sau o piscină, el e ca un pește în mediul lui natural. Fericirea de pe chipul lui când sare prima dată în apă e neschimbată de când ne cunoaștem. Are aceeași intensitate de fiecare dată și asta îmi umple mereu sufletul de bucurie.

Sursă imagine: Elcora Piscine

Deși avem instalată de câțiva ani o piscină gonflabilă în care ne răcorim în zilele prea calde de vară, dimensiunile ei nu sunt suficiente pentru a ne putea desfășura în voie. Așa, ne-am propus ca la viitoarea noastră casă să luăm foarte în serios subiectul despre constructia piscinelor. Știm sigur că această oază de relaxare va fi amplasată undeva în spatele casei pentru a atrage cât mai puțin atenția vecinilor, iar noi să ne bucurăm de intimitate. În jurul piscinei îmi imaginez multă verdeață printre care să fie așezate șezlongurile și o măsuță pentru servirea unei gustări. Și pentru că vrem să ne bucurăm de o baie relaxantă indiferent de momentul zilei, la nevoie, să avem instalată o umbrelă deasupra piscinei astfel încât soarele să nu ne prăjească constant și noi să ne răcorim sau să ne continuăm joaca cu cei mici.

Sursă imagine: Elcora Piscine

Imaginea aceasta perfectă pentru noi pare un vis frumos, dar acesta se poate materializa cu ajutorul celor de la Elcora Piscine. Orice fel de investiție necesită multă răbdare și ghidare din partea unor persoane specializate. Relația strânsă între client și un constructor de piscine este foarte importantă pentru ca rezultatul final să fie mulțumitor pentru ambele părți. Alegerea materialelor de bază, estimarea duratei de construcție a piscinei, precum și costurile fiecărui element în parte trebuie stabilite de la început în funcție de bugetul pe care îl avem la dispoziție în această direcție. Primul aspect ce necesită atenție este cel al amplasării piscinei, acest lucru determinând mai departe și tipul de piscină potrivit locului. Variantele din care putem alege sunt numeroase, de la piscine metalice la piscine din beton. Trecând de stabilirea tipului, dimensiunilor și formei, se poate demara proiectul cu cele mai bune materiale pentru o durabilitate cât mai mare. Apoi, pentru piscine termoizolate, de exemplu, care sunt potrivite pentru locurile mai retrase de razele soarelui, instalarea unui sistem de recirculare și igienizare al apei este esențial. Astfel, ne protejăm întreaga familie în timp ce ne bucurăm de momente frumoase de joacă în apă.

Sursă imagine: Elcora Piscine

Bucuria de a vedea piscina gata în curtea casei proprii este un vis ce ar trebui să se poată realiza pentru orice familie, astfel încât să ne asigurăm multă veselie și momente frumoase împreună în confort. În zilele călduroase de vară, relaxarea să fie exact la câțiva pași distanță, iar noi, ca părinți, să stăm liniștiți că micuții noștri se pot juca liber într-un spațiu sigur cât e ziua de lungă.

Despre Elcora Piscine – Elcora Piscine este un brand ce se ocupă de materializarea imaginii perfecte pentru piscina la care visează fiecare dintre noi. Fie că avem o curte mare sau una de dimensiuni reduse, cu multă vegetație sau mai expusă la razele de soare, pentru fiecare situație se găsește varianta potrivită pentru oaza noastră de relaxare în zilele călduroase de vară. Construirea unei piscine se realizează ușor cu materiale de calitate la prețuri accesibile.


Acest articol a fost scris pentru Proba 12 din Spring SuperBlog 2022.

NICO 👻.

Publicitate

Un răspuns la „Misiunea 12: Crearea unei oaze de relaxare în curte”

  1. […] Misiunea 12: Crearea unei oaze de relaxare în curte […]

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: