Aliniată la start pentru Spring SuperBlog 2022

Competiția Spring SuperBlog are un loc special în inima mea, fiind prima la care am participat cu acest blog. A fost o perioadă la care mă gândesc cu drag și care mi-a adus multă satisfacție.

Când am scris articolul pentru înscrierea la Spring SuperBlog 2017 știam ce urmează pentru că am mai participat în trecut la edițiile din toamnă, dar cu alte bloguri. Atunci mi s-au părut mult mai solicitante și pentru faptul că se suprapuneau cu începutul anului universitar. Cu toate acestea, mereu am simțit un entuziasm incredibil să văd fiecare probă și să caut inspirația pentru articole.

Am avut în minte două aspecte, bazându-mă pe faptul că odată ce am început un lucru îl duc la sfârșit indiferent de ce se întâmplă. În primul rând, am vrut să particip la fiecare probă a competiției chiar dacă multe dintre ele nu aveau legătură cu postările mele obișnuite. Să ies din zona de confort, să mă documentez despre fel și fel de subiecte și să scriu articole la timp mi-au dat o doză de adrenalină molipsitoare care nu m-a lăsat să renunț. În al doilea rând, mi-am dorit să postez tot timpul înainte de termenul limită pentru a avea zero puncte de penalizare. Dacă am vrut să fac un lucru, a trebuit să fie bine-făcut. Și așa, timp de aproape două luni, am fost prinsă în spiritul competiției Spring SuperBlog 2017, pe care am dus-o până la capăt exact cum mi-am propus. M-am clasat pe locul 49 din 70 de finaliști, lucru de care sunt foarte mândră. Am reușit să fiu printre primii 50 de finaliști (chiar dacă aproape ultima, dar e o mare realizare). Toate articolele scrise în cadrul competiției le puteți vedea aici.

Astfel că, odată ce m-am și întors pe blog, simt că ediția din anul acesta e un semn pentru mine să-mi redescopăr puterea creativă și pasiunea pentru scris.

Mă aliniez la start pentru ediția Spring SuperBlog 2022. Aștept să văd care vor fi probele și sunt 100% pregătită să îmi restartez creativitatea. Ceea ce îmi propun pentru maratonul din această primăvară este să ajung să fiu din nou finalistă și să creez cel puțin un articol care să fie evaluat cu peste 95 puncte.

Printre articolele dedicate competiției, voi posta despre lucrurile obișnuite de pe acest blog, cum sunt articole despre produse, cărți, evenimente și viață. Sper să fiți alături de mine și să vă placă subiectele abordate!

Acest articol reprezintă înscrierea mea în competiția Spring SuperBlog 2022.

Sursă imagine: SuperBlog


Aștept impresiile voastre mai jos în comentarii. Nu uitați să mă susțineți cu un like, o abonare și un share! Mulțumesc pentru vizită! 

NICO 👻.

5 răspunsuri la „Aliniată la start pentru Spring SuperBlog 2022”

 1. 🌷🥀Sa aveți o Primăvară plăcută

  Apreciat de 1 persoană

  1. Mulțumesc! O primăvară frumoasă și plină de soare! 🌷

   Apreciază

 2. O veterană, aș zice. Succes!

  Apreciat de 1 persoană

  1. Mulțumesc! 🥰 Îți doresc multă baftă și ție!

   Apreciat de 1 persoană

 3. […] ce mi-am propus în articolul de înscriere am reușit. Mi-am restartat atât creativitatea cât și blogul. Mi-am adus aminte […]

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: